loading...

Know-How / TALENTOVÁ DYNAMIKA - ODHALTE SVŮJ VROZENÝ TALENT PRO ŘÍZENÍ PROJEKTŮ

Každý z nás má něco, co mu jde přirozeně a co ho baví. To, co nám přirozeně jde, může být klíčem k naší produktivitě, spokojenosti a úspěchu. A také to, že každý člověk má trochu jiné vlastnosti, talenty a vrozenou energii. 

Problém je ten, že téměř nikdo to neumí využít v praxi. Neznáme sami sebe a neznámé lidi okolo nás. Navíc žádná typologie není přímo propojena s řízením projektů.

 

Máme pro vás řešení!

Existuje skvělá typologie, která je jednoduchá na použití, dostatečně přesná a navíc je přímo spojená s řízením projektů.

 

Tou je Talent Dynamics aneb Talentová Dynamika

Tato typologie vám umožní rychle poznat přirozené talenty lidí. Lze tak mnohem lépe skládat projektové týmy a dostávat lidi do flow. Správně sestavený tým má vyšší produktivitu. Již samotné poznání typologie vede ke zlepšení komunikace.  Skvěle se hodí (nejen) pro řízení projektů. 

 

Typologie je velice úspěšná a testy si již udělalo 
celosvětově více než 500 000 lidí.


My v SHINE typologii Talent Dynamics používáme již více 10 let.

O co jde? Mrkněte na krátké virální video, které nadaboval přímo autor Roger James Hamilton https://youtu.be/Gih-7ghpUyw (video má i titulky česky).

Abychom vám tuto typologii přiblížili, vyvinuli jsme ve spolupráci s autory jednoduché testy Genius test pro řízení projektů (česky) a Genius test for project management (anglicky). 

 

Co je Genius test pro řízení projektů?

Genius test je jednoduchý online diagnostický nástroj, který využívá typologie Wealth Dynamics a Talent Dynamics. Tato typologie je praktická a výborně se hodí pro řízení projektů. 

 

Jak funguje?

  • Objevování talentů: Každý z nás má jedinečný talent a přirozený způsob, jakým může přispět k úspěšnému řízení projektů. Genius test vám pomůže rychle poznat, který z osmi možných talentů je váš.
  • Spolupráce: Test také poskytuje informace o tom, jak můžete lépe spolupracovat s ostatními členy týmu. To je klíčové pro efektivní řízení projektů, kde týmová spolupráce hraje zásadní roli.
  • Vedení projektů: Díky Genius testu můžete lépe zaměřit svou pozornost na úspěch projektů. Ať už podnikáte, jste manažerem nebo projektovým manažerem, tento test vám poskytne cenné informace o tom, jak efektivně řídit projekty.

 

Jak na to?

A teď k tomu nejlepšímu: Můžete si udělat Genius test pro řízení projektů zcela zdarma. 

Stačí vám jen chvíle času, a budete mít jasnější představu o tom, jaké jsou vaše přirozené talenty a jak je můžete využít pro úspěch ve svých projektech.


Genius test pro řízení projektů: Zjistěte si své vlastnosti a silné stránky. Ty vám pomohou lépe pochopit, co vás baví a co je pro vás smysluplné ve světě projektového řízení.

Test je dostupný přímo na domovské stránce SHINE.

 

Když znáte své talenty, jste na cestě k úspěchu

Když pracujeme na projektech, které nás baví a které jsou v souladu s našimi přirozenými talenty, jsme mnohem produktivnější a spokojenější. Sebepoznání a využití vrozených vlastností je klíčem k úspěšnému řízení projektů. A Genius test pro řízení projektů vám v tom může pomoci.

 

Tak proč to nezkusit? Udělejte si zdarma Genius test a objevte svůj vrozený talent pro řízení projektů. Buďte produktivnější, spokojenější a úspěšnější ve světě projektového řízení.

 

 

Na tento zdarma test pak navazuje i  zdarma webinář
online workshop Produktivní tým ve flow, který zahrnuje i podrobný placený
test se sadou speciálních reportů právě pro oblast řízení projektů. 

 

 

Další informace si můžete přečíst či poslechnout zde:

 

Jak být v kontaktu: