loading...

Know-How / Jak lépe porovnávat nabídky produktů a služeb v oblasti projektového řízení?

Abychom vám co nejvíce ulehčili porovnání přístupu s SHINE s konkurencí, tak jsme pro vás na jednom místě připravili důležitá fakta. Ta můžete využít a vyhnout se tak pasti „asymetričnosti informace“, kdy ten, kdo vybírá, často nezná dobře daný obor. Vyvarujete se tak povrchnímu vyhodnocení podle parametrů, které jsou obecně známy (např. cena). 

1. Reference


Co porovnat: Důležitost a relevantnost referencí, kvalitu a rozsah zpětné vazby od klientů.

  • SHINE Consulting: Nabízíme desítky referencí od klientů z různých oborů. K dispozici máme i řadu podrobných referenčních listů. Vše je dostupné ze stránky O nás a rovněž i ze samostatné stránky s referencemi. Další reference obsahují i všechny stránky jednotlivých dílčích produktů a služeb.

2. Unikátnost a nekomoditnost know-how

Co porovnat: Schopnost dodavatele nabídnout ojedinělé rozvojové koncepty a kreativní řešení.

3. Šíře mezinárodně akreditované nabídky

Co porovnat: Rozsah a kvalitu mezinárodně akreditovaných programů a schopnost inovace.

  • SHINE Consulting: V rámci SHINE Project Management Academy® nabízíme 214 hodin mezinárodně akreditovaných tréninků realizovaných jak online, tak i prezenčně. Důraz klademe na interaktivitu, zážitkovou pedagogiku a propojení s praxi. Naše homepegae www.shine.cz je přehledným rozcestníkem. K dispozici je i specializovaná stránka, kde je vše přehledně představeno pomocí videa. Na odkazované stránce najdete i Roadmapu pro všechny tři cílové skupiny. 
  • Naše řešení jsou k dispozici česky i anglicky. Doporučujeme i návštěvu našeho webu anglicky.  
  • Česky i anglicky realizujeme i řadu otevřených programů. Umíme tak rozvíjet i jednotlivce a lidi se specifickými potřebami. 

4. Hodnota

Co porovnat: Návratnost investice do zlepšování projektové kultury a strategický přínos.

  • SHINE Consulting: Naše řešení přinášejí mnohem vyšší hodnotu díky kombinaci živého konzultanta a inovativních prvků (online portál pro sdílení znalostí, vlastní microlearningová videa, využití AI). Na všech stránkách našich dílčích programů je hodnota každého programu vyčíslena. Příkladem je řešení Projektový COPILOT, které je určeno pro přímou podporu lídra, nebo projektového manažera. 
  • Více informací hodnotě najdete i na stránce  SHINE Project Management Acacemy® v sekci "Seznamte se s tím, jak probíhají naše online akademie". Formou krátkých videí zde najdete představeny hned dvě naš klíčové online akademie.
  • Připravili jsme dle našich zkušeností i kalkulaci návratnosti investic do zlepšování projektové kultury ZDE

5. Tým a sdílená zkušenost

Co porovnat: Míru sdílených zkušeností a spolupráce v týmu. Kvalifikace, certifikace a zkušenosti lektorského a konzultačního týmu. Doporučujeme porovnat i množství a kvalitu certifikátů (grafické znázornění postavení jednotlivých certifikátů v oboru projektového řízení naleznete ZDE)).

  • SHINE Consulting: Nabízíme stabilní tým mezinárodně certifikovaných konzultantů, jehož členové spolupracují již více než 25 let. Díky tomu máme i rozsáhlé sdílené know-how.  Podrobnosti najdete v již zmiňovaném Příběhu SHINE. Zkušenost senior konzultantů našeho týmu je rovněž dobře ověřitelná z jejich profilů v sekci O nás. Zde najdete u každého člena týmu i prolink na jeho osobní LlinkedIn profil. 
  • Doporučujeme navštívit LinkedIn profil lídra a ambassadora SHINE Consulting Josefa Hajkra.
  • Další podrobnosti o certifikátech našeho týmu najdete v článku Víte že. 

6. Stabilita firmy

Co porovnat: Majetkovou strukturu, transparentnost a ekonomickou stabilitu firmy.

  • SHINE Consulting: Jsme plně transparentní a stabilní společnost, což dokládáme veřejně dostupnými záznamy a dlouhodobým úspěchem na trhu. Dlouhodobě zveřejňujeme všechny požadované údaje na www.justice.cz. Podívejte se i na stránku O nás.  

7. Publikační činnost a zapojení do odborných komunit

Co porovnat: Úroveň zapojení firmy do odborných komunit a mezinárodních standardů. Rozsah a kvalitu publikační činnosti a spolupráci s partnery.

  • SHINE Consulting: Publikační činnost je velice rozsáhlá. Publikujeme na LinkedIn, YouTube, FCB. Natáčíme streamy, podcasty. Vše zveřejňujeme i na vlastním blogu https://www.shine.cz/know-how. Přehled všech možností najdete na stránce Buďte v obraze.
  • Jsme aktivně zapojeni do odborných komunit, jsme držitelé akreditace IPMA ČR. Naše programy jsou proto doporučovány a nabízeny i přímo na stránkách této komunity ZDE
  • Naše publikační činnost je rozsáhlá a zahrnuje příspěvky na aktuální témata řízení projektů, stejně jako aktivní účast na mezinárodních fórech. Jsme globálním partnerem rozsáhlé sítě podnikatelů GeniusU.com). V rámci ČR velice aktivně spolupracujeme s Digiskills.cz a  Digitask.cz 

Zaměřte se na tyto klíčové aspekty při porovnávání nabídek a uvidíte, že SHINE Consulting nabízí jedinečnou hodnotu, která přesahuje běžné standardy v oblasti řízení projektů. Naše přístupy, know-how a tým jsou připraveny podpořit vaše projekty s nejvyšší mírou odbornosti a inovace. Užitečné může být i prostudování souvisejícího článku Nebuďte v pasti! aneb Tři kroky ke správné volbě dodavatele, a to včetně v něm odkazovaného videa.

 


Autor: Josef HajkrSHINE Consulting


    Více inspirace ze světa projektů změn a inovací.