loading...

Know-How / Pevné základy našich úspěšných online tréninků a workshopů

TŘÍDA NARUBY - dopředu nasdílíme vše pro Vaši přípravu formou microlearningu.

JE TŘEBA SE VIDĚT - podněcujeme Vás v tom mít zapnutou kameru, abychom spolu co nejlépe komunikovali. Chce to ovšem odvahu neschovávat se a na nic se nevymlouvat. 

ZAMĚŘUJEME SE NA TO DŮLEŽITÉ - online prostředí nás vede k tomu, že se zaměřujeme opravdu na to nejdůležitější, co chceme předat a děláme pro Vás trénink co nejjednodušší.

INTERAKTIVITA JE ZÁKLAD - využíváme všechny možnosti jak Vás vtáhnout do děje: ankety, hlasování, skupinová cvičení, diskuze. Pro kvízy se nám osvědčil Mentimetr.

SVIŽNÁ DYNAMIKA 80:20 - uvedeme myšlenku, kterou spolu hned testujeme, zkoušíme a integrujeme různými cvičeními.  80% času věnujeme trénování dovedností a zpětným vazbám. 20% času věnujeme výkladu

BAVÍ TO VÁS I NÁS -  trénujeme formou hry a zážitku, takže to baví Vás i nás. Radost je v práci důležitá.

VYUŽÍVÁME FLIPCHART A LEPÍKY - i v online prostředí umíme hravě nahradit klasický flipchart a lepíky.  Využíváme MURAL nebo Jamboard. Důležitá je jednoduchost.

PRACUJEME VE SKUPINKÁCH - využíváme break out rooms pro efektiovní práci ve skupinkách. Můžeme tak skvěle zvládnout kurz i workshop a máme zkušenosti až s 50ti účastníky.

ČAS NA PRÁCI I KRÁTKÝ ODPOČINEK - trénujeme v rytmu, kdy zhruba 60 minut spolu pracujeme a pak je vždy 5-10 minutová přestávka. Správný rytmus nám pomáhá držet strukturu i zachovat potřebnou míru Vaší pozornosti v online prostředí.

Další zdroje:

Více inspirace ze světa projektů změn a inovací: